()
Your bag is currently empty

Evenementen

BA&SH x ANA HEART

Dankzij het grote succes van hun eerste uitgave in maart 2016, gaan Ana Heart en ba&sh opnieuw samenwerken.

Getalenteerde zakenvrouwen, Amanda en Rachel sprongen in het (scherpe) oog van de creatieve directeurs van het merk, Barbara en Sharon, die echt experts zijn in het vinden van inspirerende, ambitieuze en gedurfde vrouwen.

“Ana Heart heeft onze harten veroverd, het is een opwindend, leuk en indrukwekkend merk, de collecties zijn technisch, vrouwelijk en urban, en dat is alles waar we zo van houden bij ba&sh.”

Yoga met een unieke twist van heerlijke brutaliteit. De handtekening op het hoofd t-shirt vat alles samen, met een knik en een knipoog:
I do yoga and drink tequila

Deze collectie is niet alleen voor sport, maar ook voor vrouwen die er graag uitzien en zich goed in hun vel voelen. Een collectie voor creatieve vrouwen: we kunnen deze producten zowel binnen als buiten dragen. De mantra: we maken zelf onze eigen regels.

LONDON - PARIS CONNECTION

We presenteren het nieuwe Harrison t-shirt “Yoga, C'est ma Came”.

Dit is de debuutsamenwerking tussen het internationaal uitdijende Londense label Ana Heart en Yoga Concept, de allereerste yogaboetiek in Frankrijk. De merklook van Ana Heart is minimalistisch “Urban Chic”, met vele stukken die vernoemd zijn beroemde rock-iconen, terwijl Yoga Concept elke Parijse yogi's go-to store is.

Het t-shirt is een weerspiegeling van de wederzijdse liefde van het merk voor yoga en rock and roll.

Het wordt exclusief verkocht op de site van Ana Heart, anaheart.co.uk. Het zal ook te koop zijn in de winkel van Yoga Concept - 123 Rue de Turenne, 75003, Parijs.

Lang leve de London-Paris connection!

Ik wil de mijne

White Meditation

WHITE JANUARI

Gelukkig nieuwjaar van Ana Heart - laten we proosten op een geweldig 2018! We hopen dat je een geweldige kerst en een gelukkig nieuwjaar hebt gehad in het gezelschap van je geliefden: lachen, dansen, genieten, en het allerbelangrijkste: ontspannen!

En maak je maar geen zorgen als je een beetje hebt overdreven, een beetje teveel van tijd tot tijd doet ons allemaal deugd! Maar het is nu januari en dat is ook het ideale moment voor goede voornemens.

Deze maand hebben we opgedragen aan puurheid, meditatie en de kleur wit, die kalmeert en de geest en de ziel tot rust brengt.

Beetje bij beetje, helpen we je met onze White Boutique om terug je eigen persoonlijke ritme en evenwicht terug te vinden, en je gezondheid te optimaliseren.

Januari is operatie DETOX!

#whitejanuary
#whitespirit
#thinkwhite

Amanda en Rachel
Bezoek onze meditatiekamer

AHA HEART X SIX SENSES SPAS

Mis onze cruise-collectie niet, exclusief gemaakt in samenwerking met Six Sense Hotels Resorts Spas.

Ana Heart is verheugd een reeks ontwerpen aan te kondigen die zijn gemaakt in samenwerking met de fantastische Six Senses Hotels Resorts Spas. De prachtige stukken uit onze beperkte uitgave zijn luxueus en toch functioneel, comfortabel en toch uitgesproken vrouwelijk en allemaal met een markante minimalistische afwerking.

Onze weelderige stoffen maken elke creatie comfortabel en ongelooflijk gemakkelijk om te dragen, een ontwerp waarin je je moeiteloos kan bewegen, geschikt voor elke lichaamsgrootte en -vorm.

En dit kan niet alleen in de studio gedragen worden, ook na de training kan je onze kleding overal dragen, bijvoorbeeld om naar de spa te gaan of om door de gangen van het hotel te dwalen. Deze outfit is perfect voor je vakantie, waar je ook naartoe gaat!

Het is tijd om te oefenen, te ontspannen, te genieten… en mooi te zijn!

ANA HEART X BIRCHBOX
Win een set van 3 haarbanden!

In september breng je je conditie in topvorm!

Je hoeft geen medailles te winnen op de Olympische Spelen om trots op je conditie te zijn. Het programma van deze maand: wordt opnieuw fit met onze vrienden van Birchbox en celebrity personal trainer Valérie Orsoni.

Samen hebben we drie haarbanden met ontspannende kleuren gecreëerd. Als je ze niet om je pols draagt, kan je er je haar mee samenbinden zonder dat het beschadigd raakt. Bezoek ons op instagram om er meer over te weten te komen.

ba&sh x Anaheart

Draag de beste sportkleding om van elk aspect van het stadsleven te genieten. Je voelt je goed omdat je er goed uitziet en vice versa. Sportkleding is momenteel razend populair in de modewereld, van New York tot Londen en nu in Parijs.

ba&sh deelt onze visie, en hebben ons daarom vertrouwd met het ontwerpen van een kledinglijn voor yoga die de perfecte combinatie is van kwaliteit, comfort en vrouwelijkheid.

Net als tijdens de yoga kan dit assortiment bestaande uit negen unieke stukken heel de dag door gedragen worden.

Je voelt verlichting in je hart en je mantra’s als je deze kleding draagt, een herinnering dat yoga en mode de perfecte match zijn.

We willen Sharon en Barbara heel hartelijk bedanken omdat ze ons de kans hebben gegeven om dit te demonstreren in hun winkels in Frankrijk en in heel Europa.

Amanda en Rachel

Ana Heart -
202 (1st floor) Fulham Road - London SW10 9PJ, UK -
€40 - €120 Ana Heart Telefoon: +44 203 747 6777